Un nou început pentru o Românie creștin-democrată și la Teleorman

Constantin Stăvărache președinte PMP Teleorman:

Suntem uniți împreună!

Am organizat astăzi Ședința Colegiului Județean Teleorman al PMP.

Aceasta s-a încheiat cu o Conferință de presă organizată de Partidul Mișcarea Populară Teleorman.

În calitate de președinte al Filialei PMP Teleorman, am discutat cu toți colegii mei și am stabilit ce vom face de aici înainte.

Reiterez ideea că PMP are o singură conducere și că suntem uniți în jurul europarlamentarului Eugen Tomac – singurul președinte legitim al Partidului Mișcarea Populară din România.

Invitații noștri de astăzi au fost:

Răzvan Nicolae Sebe – Secretar General Adjunct al PMP, Liliana Nițu – Vicepreședinte PMP pe Regiunea III-Sud, Ștefan Viorel Florescu – Vicepreședinte PMP și responsabil pentru Departamentul pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din PMP, dar și Marian Vasile Podar – Secretarul Executiv al PMP.

Invitatul cel mai de seamă a fost chiar Președintele Partidului Mișcarea Populară, domnul europarlamentar Eugen Tomac.

Le mulțumesc tuturor pentru această zi deosebită, le mulțumesc pentru sprijinul și pentru susținerea pe care mi le-au arătat în demersul meu de a aduce la loc de cinste Filiala Partidului Mișcarea Populară din Teleorman.

Partidul Mișcarea Populară reprezintă adevăratul partid de dreapta conservatoare din România, îi reprezintă pe românii cu valori adevărate tradiționale și își va recăpăta în curând locul binemeritat.

Povestea acestui nou început va fi una care se va transforma în realitate și sunt mândru și hotărât ca, în virtutea mandatului pe care îl am, să aduc o contribuție semnificativă la îndeplinirea acestui deziderat.

Președintele Eugen TOMAC a fost deschis cu fiecare dintre noi, iar cuvintele sale vor reprezenta piatra de temelie pentru Un nou început pentru o ROMÂNIE creștin-democrată și la Teleorman.