În 2020, PNL şi-a făcut campanie cu un mesaj mincinos: „Votaţi PNL, ca să nu câştige PSD!”. Ce avem la guvernare?

Pesediştii au strigat „Jos Iohannis, aşa nu se mai poate!”. Unde sunt astăzi pesediștii?
𝗘𝘃𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗰𝗮̆ 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗮̆ 𝘀𝗰𝗲𝗻𝗮 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮̆ 𝗮𝗿𝗮𝘁𝗮̆ 𝗰𝗮 𝗼 𝗺𝗮𝗿𝗲 𝗺𝗶𝗻𝗰𝗶𝘂𝗻𝗮̆, a declarat astăzi, la Vaslui, la conferința județeană de alegeri, președintele Eugen Tomac.

„Unde suntem la ora actuală? Cu preţurile explodate în aer, fără infrastructură, cu autostrăzi pe hârtie, votate prin legi, cu o ţară care a fost pusă pe un program politic electoral „România educată” şi de la ‘România educată’ am ajuns la România ‘fără frecvenţă’. Este inacceptabil punctul în care suntem astăzi şi acesta este motivul pentru care eu împreună cu colegii noştri am hotărât să nu desfiinţăm acest partid, ci să încercăm să-l reorganizăm şi să contribuim la construcţia unei alternative credibile pentru România, pentru că 2024 nu va fi aşa cum vor PSD şi PNL, 2024 va fi aşa cum vor românii. Noi nu putem face parte din înţelegeri subterane.
PSD și PNL privesc bugetul ţării ca pe o pradă, nu le pasă de absolut nimic. Dovada cea mai bună este că PSD şi PNL s-au porcăit în cel mai mizerabil hal şi astăzi se înţeleg de minune, doar mimează neînţelegerile”, a completat președintele PMP, Eugen Tomac.