Dreapta va aduce valul schimbării

Partidul Mișcarea Populară reunit în Congres Extraordinar a demonstrat că o dreaptă unita este o forta capabilă să reconstruiască România și să reclădească încrederea tuturor românilor.

Alături de Eugen Tomac, reconfirmat astăzi în funcția de președinte al PMP, au transmis același mesaj de solidaritate pe eșichierul de dreapta al politicii românești și Vlad Botoș, vicepreședinte USR, Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, Ioan Nicolae Costea, primvicepreşedintele PNȚ-Maniu-Mihalache și Ancuța Toma, primvicepreşedintele Partidului Ialomiţenilor.

Anul 2024 marcat de organizarea a patru rânduri de alegeri va fi anul în care o alianță de dreapta va fi alternativa corectă la un PNL de stânga și un PSD al pensiilor speciale.

„Vreau să le mulţumesc liderilor USR şi Forţa Dreptei pentru că au fost alături de noi şi, nu întâmplător, am invitat reprezentanţii Partidului Naţional Ţărănesc Maniu – Mihalache, pentru că acest nucleu serios de oameni reprezintă adevărata fibră a PNŢCD, a oamenilor care au plătit puternic pentru convingerile pe care le-au avut. De aceea i-am invitat şi mă bucur că se alătură Partidului Mişcarea Populară şi vom avea acest subiect pe ordinea de zi a primului Consiliu Executiv Naţional. De asemenea, vreau să-i mulţumesc primvicepreşedintelui Partidului Ialomiţenilor, doamnei Ancuţa Toma, care este alături de noi, şi care vor veni în Partidul Mişcarea Populară, a transmis Eugen Tomac delegaţilor prezenţi la Congres.