Adrian Sandu, noul preşedinte al PMP Argeş

Adrian Sandu, noul preşedinte al PMP Argeş

În şedinţa reunită a structurilor naţionale de conducere care a avut loc în cursul acestei săptămâni, dl. Adrian Sandu a fost numit preşedinte interimar al Organizaţiei PMP Argeş.

“Am acceptat propunerea de a prelua funcţia de preşedinte al Organizaţiei PMP Argeş pentru că România are nevoie de specialişti. Cu foarte multă responsabilitate şi experinţă trebuie să demonstrăm că PMP are proiecte solide, de viitor, cu un impact pozitiv asupra comunităţilor noastre. Vom lucra să punem bazele unei organizaţii solide, cu oameni muncitori şi implicaţi cu care să conturăm - şi la nivel local - o alianţă de dreapta, atât de necesară pentru a echilibra România. Voi continua colaborarea cu dna Cătălina Bozianu, PMP Prahova, căreia îi mulţumesc pentru susţinere, şi împreună vom face echipă bună pentru judeţele noastre”, a declarat Adrian Sandu, noul preşedinte al Organizaţiei PMP Argeş.

Noul lider al PMP Argeş este licenţiat în studii economice, absolvent al Academiei de Studii Economice – Bucureşti şi are o experienţă de 20 de ani în industria auto, fiind în prezent secretar general al Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România - ACAROM. Activează la nivel naţional şi european pe teme legate de dezvoltarea sectorului auto (reglementări tehnice, politici naţionale şi europene, comert, promovare, legislaţie, etc), iar în 2022 a primit premiul pentru contribuția constantă și leadership în industria auto din România.