𝗗𝗲𝗺𝗶𝘀𝗶𝗮, 𝗚𝗮𝗯𝗿𝗶𝗲𝗹𝗮 𝗙𝗶𝗿𝗲𝗮! 𝗗𝗲𝗺𝗶𝘀𝗶𝗮, 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗕𝘂𝗱𝗮̆𝗶!

𝗗𝗲𝗺𝗶𝘀𝗶𝗮, 𝗚𝗮𝗯𝗿𝗶𝗲𝗹𝗮 𝗙𝗶𝗿𝗲𝗮! 𝗗𝗲𝗺𝗶𝘀𝗶𝗮, 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗕𝘂𝗱𝗮̆𝗶!

𝗗𝗲𝗺𝗶𝘀𝗶𝗮, 𝗚𝗮𝗯𝗿𝗶𝗲𝗹𝗮 𝗙𝗶𝗿𝗲𝗮!
𝗗𝗲𝗺𝗶𝘀𝗶𝗮, 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗕𝘂𝗱𝗮̆𝗶!

❌️𝗣𝗠𝗣 𝗰𝗼𝗻𝘀𝗶𝗱𝗲𝗿𝗮̆ 𝗰𝗮̆ 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗕𝘂𝗱𝗮̆𝗶 𝘀̧𝗶 𝗚𝗮𝗯𝗿𝗶𝗲𝗹𝗮 𝗙𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗻𝘂 𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗺𝗮𝗶 𝗽𝗲𝘁𝗿𝗲𝗮𝗰𝗮̆ 𝗻𝗶𝗰𝗶𝘂𝗻 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁 𝗶̂𝗻 𝗳𝗿𝘂𝗻𝘁𝗲𝗮 𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗲𝗿𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝗿𝗲𝘀𝗽𝗼𝗻𝘀𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮𝘇𝗶𝗹𝗲𝗹𝗲 𝗴𝗿𝗼𝗮𝘇𝗲𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗮.

În caz contrar, PSD trebuie să înceteze muşamalizarea acestui caz şi să îi demită de URGENŢĂ. Modul în care premierul Marcel Ciolacu şi-a nuanţat discursul arată cât de tare s-a extins protecţia PSD asupra celor vinovaţi de acoperirea acestor atrocităţi: Budăi, Firea şi Pandele. La PSD, prieteniile politice contează mai mult decât umanitatea şi protecţia unor persoane vulnerabile?

Cinismul cu care au tratat acest caz este inadmisibil. Controalele demarate de instituţiile abilitate nu fac altceva decât să evidenţieze şi mai tare putregaiul şi să culpabilizeze şi mai mult decidenţii de la vârful Ministerului Muncii, care au făcut tot posibilul pentru a împiedica aflarea adevărului.

Primul proiect de lege pe care PMP îl va depune în Parlament va fi pentru eliminarea posibilităţii înfiinţării unor astfel de cămine de bătrâni doar printr-o declaraţie pe persoană fizică în baza căreia se obţine un acord provizoriu de funcţionare pe o perioadă de un an, precum şi decontarea acestor fonduri doar în urma unor inspecţii la faţa locului.