PSD şi PNL pulverizează mediul de afaceri!

PSD şi PNL pulverizează mediul de afaceri!

🔴 PSD şi PNL pulverizează mediul de afaceri!

🔴 Guvernul PSD - PNL loveşte cu toată forţa în mediul de afaceri, cu precădere în IMM şi persoanele fizice autorizate şi îi obligă pe români să vină cu bani de acasă pentru a acoperi gaura din buget. Cu măsuri superficiale de reducere a cheltuielilor statului, guvernul prezentat ca cea mai bună opţiune pentru stabilitatea ţării nenoroceşte afaceriştii pentru a-şi putea menţine la acelaşi nivel gradul de risipă din banii publici.

🔴 Mai mult, loveşte şi în români. Taxe mai mari înseamnă preţuri mai mari, deci orice măsură de majorare a taxelor şi impozitelor pentru mediul de afaceri se traduce prin scăderea puterii de cumpărare a românilor.

🔴 Reforma sistemului bugetar prezentată astăzi de către premierul Marcel Ciolacu este o formă de ipocrizie şi dublă măsură practicată de cei care au fost cel mai mult timp la putere din '89 în prezent. Sporurile ridicole, angajările deşănţate, salariile nesimţite şi înfiinţarea de instituţii şi agenţii care nu au un scop precis în afară de îndestularea clientelei de partid poartă semnătura PSD şi PNL. Iar faptul că suntem într-o perioadă în care România a trecut de la fapte la vorbe se vede în faptul că, în timp ce pregăteau majorarea impozitelor şi taxelor pentru mediul privat, PSD şi PNL au continuat să cheltuie fără măsură. De la începutul anului în prezent, cheltuielile statutului au crescut cu 17% comparativ cu anul trecut.

🟢 #PMP mai spune încă o dată ce a tot repetat în ultima perioadă: în perioadă de criză, taxele şi impozitele trebuie scăzute. Aceasta este singura soluţie dovedită ca fiind eficientă, combinată cu reducerea cheltuielilor statului.

🔴 Ceea ce face acum PSD şi PNL are potenţialul de a duce România în recesiune și creează instabilitate la nivelul societății românești.