Mihai Simionescu, noul președinte al Organizaţiei PMP Vâlcea

Mihai Simionescu, noul președinte al Organizaţiei PMP Vâlcea

Mihai Simionescu, noul președinte al Organizaţiei PMP #Vâlcea

Începând de astăzi, Organizația PMP Vâlcea are un nou președinte, în persoana lui Mihai Simionescu, validat prin votul structurilor de conducere ale PMP, în ședință comună.

Mihai Simionescu: "Sunt profund onorat ca am fost numit în funcția de Președinte al Organitiei Județene Vâlcea a Partidului Mișcarea Populara! Este o responsabilitate dar și o oportunitate incredibilă de a servi comunitatea și de a aduce schimbări pozitive.

Cu o pregătire militară solidă în spate și cu dragoste pentru patrie, sunt hotărât să continui să promovez valori fundamentale precum transparența, integritatea și implicarea civică. Această experiență m-a învățat importanța disciplinei, a coordonării și a unității, principii pe care le voi aplica cu pasiune în cadrul organizației.

Viziunea mea pentru acest mandat este una clară: să construim un județ mai prosper, mai sigur și mai echitabil pentru toți. Vom depune eforturi pentru a promova educația de calitate, pentru a susține economia locală și pentru a dezvolta infrastructura de care avem nevoie.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Sunt nerăbdător să lucrez pentru a face județul nostru mai bun".