Întâlnirea regională Sud - Est

Întâlnirea regională Sud - Est

La întâlnirea regională Sud - Est care a avut loc la Mamaia, au participat peste 450 de membri PMP din Constanţa, Brăila, Buzău, Galaţi, Tulcea şi Vrancea.

Un lucru clar, care nu poate fi contestat de nimeni este că PMP rămâne în opoziție totală față de majoritatea PSD şi PNL. Pentru cei care uită, le aducem aminte că PMP are forţa a peste 2.200 de aleşi locali la nivel naţional, al treilea partid ca reprezentare politică. De aceea, misiunea noastră este simplă - să avem o Românie a oamenilor, nu a partidelor şi a baronilor.

PMP este unit și va face față oricăror provocări, chiar dacă în ultima perioadă am fost supuși unor atacuri fără precedent. Acesta a fost cel mai important mesaj dat astăzi de către liderii organizaţiilor din Regiunea Sud - Est, Claudiu-Iorga Palaz - preşedinte PMP Constanţa, Constantina Constandachi - preşedintele PMP Galaţi, Mirela Bizna - preşedintele PMP Vrancea, Victor Tarhon - președintele PMP Tulcea, Botea Viorel - preşedintele PMP Brăila, Adrian Mocanu - președintele PMP Buzău, Razvan Nicolae SEBE, secretar general adjunct, Ionut Simionca - secretar general, alături de preşedintele PMP Eugen Tomac.

Nu ne abatem de la drumul nostru şi nici nu ne oprim din a turna fundaţia celui mai important proiect de dreapta din ultimii ani.

Mulţumim gazdei Claudiu Palaz, preşedintele PMP Constanţa, delegaţiei USR prezentă la eveniment condusă de deputatul Stelian Ion - preşedinte al USR Constanţa, precum şi tuturor membrilor care au participat la regională.