Eugen Tomac, președintele PMP: "Rămâne cum s-a stabilit. De ce le este frică, nu scapă, sunt tot mai hotărâți să plece acasă și o demonstrează din plin în fiecare zi

Eugen Tomac, președintele PMP: "Rămâne cum s-a stabilit. De ce le este frică, nu scapă, sunt tot mai hotărâți să plece acasă și o demonstrează din plin în fiecare zi

Pentru a distrage atenția de la prețurile mari, de la taxele care aduc insomnii și neliniște în casele a milioane de români, PSDNL aruncă în spațiul public diverse teme false, cum este cea a comasării alegerilor.

Eugen Tomac, președintele PMP: "Rămâne cum s-a stabilit. De ce le este frică, nu scapă, sunt tot mai hotărâți să plece acasă și o demonstrează din plin în fiecare zi.

Partidul stat PSDPNL a ținut țara blocată anul trecut, cu discuții despre rotativă.

Anul acesta l-au început cu o altă temă, în care au vorbit doar despre ei și despre cum se sacrifică și comasează alegerile pentru a nu risipi bani.

Pentru a distrage atenția de la prețurile mari, de la taxele care aduc insomnii și neliniște în casele a milioane de români, aruncă în spațiul public diverse teme false, cum a fost aceasta a comasării alegerilor.

De când conduce partidul unic PSDPNL, s-a remarcat doar prin incoerență și lipsă de viziune.

Au promis că nu măresc taxele și impozitele, dar le-au mărit.

Au promis majorări la profesori, le-au amânat.

Au promis majorări de pensii, le-au indexat cum prevede legea și atât.

Au vrut să comaseze alegerile de frică. Frică decontului politic. De ce le este frică însă, nu scapă.

Nu mai fac alegeri comasate și este foarte bine, democrația nu este facultativă, iar pofta PSD de a ajunge la Cotroceni se topește aici.

Românii vor vota în 2024 la termen pentru toate alegerile și eu sunt convins că vor vota așa cum le dictează conștiința, cu oamenii cinstiți de Dreapta".