Iată dovada minciunii PSD. Atacul la adresa PMP, abuziv și scandalos

Iată dovada minciunii PSD. Atacul la adresa PMP, abuziv și scandalos

Iată dovada minciunii PSD. Atacul la adresa PMP, abuziv și scandalos!

La alegerile din 2020, PSD s-a aflat în aceeași situație ca PMP și totuși a putut avea membru în BEC și participa la alegeri.

Listele de candidați PSD la alegerile parlamentare din 2020 nu au fost semnate de Dăncilă, ci de președintele ales al PSD, Ciolacu. Congresul PSD a fost organizat în august, iar schimbarea în registru s-a făcut în decembrie.

De aceea argumentul absurd folosit de PSD împotriva PMP este nul, bazat pe o decizie pur politică. Un înscris într-un registru nu poate anula decizia suverană a unui congres, validată de Tribunalul București.

PMP de doi ani de zile are o conducere legal aleasă și respectă cu strictețe legislația specială a partidelor politice. Pe 2 februarie 2024, Tribunalul București a dispus biroului partidelor politice să înregistreze rezultatul ultimului congres PMP și deși decizia este executorie, aceasta nu a fost pusă în aplicare.

Tot PSD a decis prin OUG de comasare a alegerilor restrângerea dreptului de a avea membri în secțiile de vot la alegerile europarlamentare, deși PMP este partid politic cu doi deputați aleși în Parlamentul European.

Acest atac al PSD la adresa opoziției este semnalul clar că le este frică. Altfel cum se explică faptul că e bun la PSD, pentru PMP este ilegal?