Claudiu - Iorga Palaz

Vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară

Președinte al filialei Partidului Mișcarea Populară Constanța

Palaz Claudiu - Iorga

Claudiu Palaz și soția sa, Claudia Florentina, au doi copii. Fost prefect al județului Constanța, Palaz a terminat liceul în ultima vară comunistă. După care a urmat cursurile Universității Ecologice București, absolvită în 1994.

Își susține lucrarea de diplomă la Academia de Poliție Al. I. Cuza, din București. După terminarea facultății, tânărul Palaz se angajează în Primăria Constanța, în funcția de consilier juridic. Va ocupa postul până la câștigarea Primăriei de către Radu Mazăre. Moment în care se mută la Prefectură, în funcția de secretar general. În anul 2006 este numit subprefect al orașului. În 2009, ajunge cel mai tânăr prefect al Constanței.
În toată această perioadă, își continuă studiile cu 3 masterate. În 2006 se înscrie la doctorat, iar în 2011 devine doctor în Drept.

A fost, până acum, cel mai activ și eficient prefect al orașului. Pe lângă gestionarea impecabilă (fără poluare) a eșuării navei Paris și rezolvarea problemei agentului termic la centrul de transfuzii din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, în vara anului 2010, Claudiu Palaz a fost unul dintre puținii prefecți ai Constanței care a străbătut județul pentru a ajunge personal în zonele afectate de inundații și pentru a supraveghea intervențiile de evacuarea a localnicilor. A reușit închiderea magazinelor de vise, ale căror substanțe au omorât mulți tineri și a repus Cazinoul pe agenda de lucru a politicienilor și aspiranților, după ce, în vara 2011, a reușit să oprească vânzarea monumentului.

Cu o asemenea carte de vizită, Claudiu Palaz se va înfățișa în fața alegătorilor la următoarele alegeri locale.