Sile COBZARU

Secretar Executiv

Sunt inginer constructor de profesie. De când am terminat facultatea am construit, este ceea ce știu să fac cel mai bine. Munca mea a bucurat atât persoane fizice cât și comunitățile de oameni în care am construit. Astăzi, dacă ar fi să fac un bilanț, am reușind aproape în toată țara să am o construcție realizată sau un obiectiv reabilitat.

De ceva timp am început să construiesc și în Giurgiu. Este o altfel de construcție. Construiesc o echipă, echipa PMP Giurgiu. O echipă de oameni, o echipă de oameni serioși, bine pregătiți profesional care, ca și mine, își doresc ceva, să construiască un viitor mai bun pentru Giurgiu.

Este un pariu cu mine, poate cel mai important pariu, acela de a arăta că un inginer constructor, construiește sănătos și trainic, că un inginer constructor, construiește pentru viitor.

Un constructor bun, poate construi orice și oriunde, indiferent de situație. Să construiești pentru oameni este tot ceea ce poate fi mai sfânt pentru mine. Giurgiu, oamenii din municipiul Giurgiu și judetul Giurgiu, merită mai mult, merită să trăiască decent, să se simtă respectați de către autorități, să știe că problemele pe care le au sunt pe masa autorităților spre a fi soluționate. Construiesc astăzi, o echipă pentru normalitatea de mâine a fiecăruia dintre noi.

Sunt Sile Cobzaru, președintele PMP – Organizația Județeană Giurgiu și, te invit alaturi de mine și echipa PMP să construim Giurgiul de mâine!

Contact

Aveți o opinie personală, un sfat, un gând pentru România, o dorință de mai bine? Vreți să vă țin la curent cu ultimele noutăți din activitatea mea? Lăsați-mi aici datele dvs. de contact și vă voi răspunde imediat și ori de câte ori va fi nevoie.

Scurt și la subiect