Marian ANDRONACHE

Vicepreședinte Regional

Marian Andronache s–a născut pe 4 august 1965 în localitatea Ștefan cel Mare, din județul Bacău, la doi kilometri de biserica din Borzești ctitorită de Ștefan cel Mare în anul 1494, în familia asistentei medicale Maria și a maistrului mecanic Vasile. După o copilărie minunată, petrecută în satul natal, au urmat liceul și Facultatea de Hidrotehnică.

După terminarea acesteia, la scurt timp, câștiga un concurs pentru postul de inspector la serviciul de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Suceava. Era momentul în care în Primărie se schimba garda și au fost angajați tineri de până în 35 de ani. A urmat șefia Direcției Domeniului Public, și apoi postul de vice-primar. cu DDP se mândrește, fiind un proiect pe care l-a început de la zero și a reușit o construcție frumoasă. ”în domeniul politic, după ce am câștigat alegerile pentru președinția Filialei Județene Suceava a Partidului Mişcarea Populară, în martie 2018, mi-am creat o echipă serioasă, motivată, cu care am reușit la alegerile europarlamentare să obțin 16.541 de voturi, aproape dublând voturile câștigate la parlamentarele din 2016 – 8750.

Este pentru prima dată de la înființarea PMP când Filiala Suceava a trecut pragul de 5%, obținând la europarlamentare un procent de 6,68% pe județ şi 9,51 % pe municipiul Suceava, aducând partidul în prim-planul politicii sucevene. Nu avem nume sonore în organizație, dar suntem o echipă unită, serioasă, implicată, care a demonstrat ca PMP nu este un proiect sezonier.” mai spune, despre activitatea politică.

Contact

Aveți o opinie personală, un sfat, un gând pentru România, o dorință de mai bine? Vreți să vă țin la curent cu ultimele noutăți din activitatea mea? Lăsați-mi aici datele dvs. de contact și vă voi răspunde imediat și ori de câte ori va fi nevoie.

Scurt și la subiect