Sebastian MOISE

Vicepreședinte Regional

Am 33 de ani și sunt născut în Târgoviște, capitala țării pe vremea lui Mircea cel Bătrân, oraș ce păstrează, și azi, urme ale trecutului și ale istoriei.
Mare iubitor al sportului, am practicat fotbalul încă de la vârsta de 5 ani la F.C. Chindia Târgoviște și mai apoi, de la 14 ani, fotbal de performanță la F.C. Dinamo București.

Așa am ajuns să locuiesc în Sectorul 1 și, astfel, Bucureștiul să devină orașul meu de suflet. Cele mai frumoase amintiri și momente în viață le-am petrecut în acest oraș plin de diversitate și contrast, încărcat de istorie și cu eleganța și rafinamentul pentru care, pe bună dreptate, și-a câștigat denumirea de micul Paris.

Tot aici am cunoscut-o și pe frumoasa mea soție. Împreună, ne bucurăm și prețuim fiecare moment petrecut alături de copiii cu care am fost binecuvântați, Ioana Sophie și Sebastian Andrei, ei fiind cea mai mare realizare a vieții noastre. Ca orice tată, îmi doresc să fiu un sprijin în viață pentru copiii noștri, să îi învăț că doar prin fapte și acțiuni, ambițioase și perseverente, își vor forma un caracter puternic și, astfel, vor fi doi învingători. Sper să nu îi dezamăgesc.

Ca tânăr implicat în viața politică, cred în ideile de dreapta ale partidului din care fac parte. Cred că succesul României depinde de fiecare dintre noi, de măsura în care înțelegem cât de important este să ne implicăm personal, să avem inițiative proprii care să ajute atât la promovarea și perfecționarea personală, cât și a comunității din care facem parte.

Pe parcursul anilor de facultate și de masterat, m-am pregătit din punct de vedere educațional, pentru a încerca să fac parte din sistemul politico – administrativ local. Sunt licențiat în Drept și dețin, de asemenea, o diplomă de masterat în Manangementul si marketingul organizației. În prezent sunt antreprenor și, prin urmare, înțeleg foarte bine provocările cu care se confruntă acest mediu – nevoi, cerințe, reguli de implementat.

Îmi doresc ca, prin acțiunile pe care le desfășor alături de frumoasa mea echipă, să reușesc să vă conving, pe viitor, să îmi acordați votul dumneavoastră de încredere, dar mai ales să veniți alături de mine în aceste proiecte menite să îmbunătățească viața locuitorilor din sectorul 1, indiferent de vârstă, situație socială, economică sau experiență profesională.

Contact

Aveți o opinie personală, un sfat, un gând pentru România, o dorință de mai bine? Vreți să vă țin la curent cu ultimele noutăți din activitatea mea? Lăsați-mi aici datele dvs. de contact și vă voi răspunde imediat și ori de câte ori va fi nevoie.

Scurt și la subiect