Ștefan – Viorel FLORESCU

Vicepreședinte

49 de ani, președinte al PMP Organizația Sector 6 și vicepreședinte PMP.

A fost consilier personal al Primarului Sectorului 4 și Director general al Direcției de Administrare a Piețelor Sector 4, în perioada 2008-2015.

Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Hyperion, al Facultății de Științe ale Mișcării Sportului și Sănătății – Universitatea Bacău, cu Masterat în Drept Comercial European – Universitatea Gheorghe Cristea București și Masterat în Managementul Integrării Europene și Administrației Publice – Științe Politice, din cadrul Universității Lucian Blaga, Sibiu.

A urmat Cursul de Inițiere în Managementul Firmelor Particulare din cadrul Ministerului Comerțului și Turismului, al Colegiului Național de Apărare (CNAp), Institutul Diplomatic Român (IDR) și Institutul Național de Administrație (INA).

A avut o activitate amplă ca manager în domeniul privat, iar acum 12 ani a înființat Fundația Umanitară “Din Suflet, pentru Suflet”, unde în calitate de președinte a ajutat mii de familii defavorizate, vârstnici și copii talentați în cadrul acțiunilor umanitare desfășurate până în prezent.

Deviză: “Omul este rezultatul faptelor sale!”

Contact

Aveți o opinie personală, un sfat, un gând pentru România, o dorință de mai bine? Vreți să vă țin la curent cu ultimele noutăți din activitatea mea? Lăsați-mi aici datele dvs. de contact și vă voi răspunde imediat și ori de câte ori va fi nevoie.

Scurt și la subiect