Viorel ARION

Secretar Executiv

Născut la 13 ianuarie 1961, Viorel Arion este căsătorit și are un copil.

Absolvent al Institutului Politehnic București, Arion a lucrat ca inginer la Siderurgica Hunedoara, și al programului de Master în Politici Publice și Management și Comunicare în afaceri, are, începând din 2004, activitate politică intensă.

A fost senator în legislatura 2004-2008, și ca senator, membru în grupurile de prietenie cu Republica Chile, Japonia și Regatul Maroc. Tot atunci, a inițiat 44 de propuneri legislative, din care trei s-au concretizat în legi. În legislatura 2008-2012 a fost ales deputat și a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Malta, Statul Qatar, Regatul Maroc, Statul Israel, Republica Armenia și Republica Tunisiană.

În legislatura 2008-2012, Viorel Arion a inițiat 49 de propuneri legislative, din care 3 au fost promulgate legi. Viorel Arion a fost primar al municipiului Hunedoara în perioada 2012 – 2016.

Contact

Aveți o opinie personală, un sfat, un gând pentru România, o dorință de mai bine? Vreți să vă țin la curent cu ultimele noutăți din activitatea mea? Lăsați-mi aici datele dvs. de contact și vă voi răspunde imediat și ori de câte ori va fi nevoie.

Scurt și la subiect